Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aşık TURHAL
Aşık TURHAL

Liman Uykusu

Yorum

Liman Uykusu

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

41

Okunma

Liman Uykusu

Liman Uykusu



Dünya bir gemiydi,
Hep fırtınalara yelken açan.
Yorgundum, dalgaların arasında
Rotasını kaybetmiş bir denizci.
Senin kolların
Beklemediğim bir liman oldu.
Ne pusula ne de yıldızlara ihtiyaç var;
Gözlerin, demir attığım o sakin körfez.
Şimdi,
Fırtına sonrası ilk güneş gibi
Yüzüme vuran huzurunda
Derin bir nefes alıyorum.
Ve biliyorum:
Ev, dört duvar değilmiş,
Güvenle uyuduğum o yerdir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Liman uykusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Liman uykusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Liman Uykusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL