Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ozanguner
ozanguner

Atışma (Ozan Güner & Gönül)

Yorum

Atışma (Ozan Güner & Gönül)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

74

Okunma

Atışma (Ozan Güner & Gönül)


Ozan Güner:

Bulutlardan yağmur iner,
Yüreğimde sızı döner.
Her nefeste ömür söner,
Sen aklıma düştüğün an.

Gönül (cevap):
Gönül yangınlarla yanar,
Hasret ateşlere döner.
Bensiz geçen yıllar donar,
Ben aklına düştüğüm an.

Ozan Güner:
Ferhat dağla dertleşirken,
Kerem yanar, Aslı düşlerken,
Yusuf zindanda beklerken,
Sen aklıma düştüğün an.

Gönül (cevap):
Aşk sabrıyla yol alınır,
Yanık türküye can dolunur.
Yâr hasretine zor katlanır,
Ben aklına düştüğüm an.

Ozan Güner:
Ozan gönlüm dertle coşar,
Her sözünde sevda taşar.
Gecem yıldızlarla yaşar,
Sen aklıma düştüğün an.

Gönül (cevap):
Gözlerimde umut parlar,
Hasret yollarımı sarar.
Kalbim sana doğru çağlar,
Ben aklına düştüğüm an.

Ozan Güner Kaymak
Amsterdam 03.10.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Atışma (ozan güner & gönül) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Atışma (ozan güner & gönül) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Atışma (Ozan Güner & Gönül) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL