Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
riyano cha
riyano cha

Kanayan geceler

Yorum

Kanayan geceler

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

177

Okunma

Kanayan geceler

İblis kulağıma eğilmiş
Keman çalıyor
İmgeleri kana banıp
Bedenimin hazır olmayan tarafını
Kesmeli mi
kurtarmak için geri kalan Olmayanları
Çok mu bencilim
Neden düşmek peşine
Düştükçe kalktığım
(Ol)mayanların

İblisler kemanı kırdı
Sırf ruhuma merhem olmasın diye
Acıyla beslesinler isterdim ama
Uyanmak zor bu düşlerden
Ve düşlerin ardında ki aynam
Beni kırıp elli parçaya bölüyor
Belki de en büyük acım sensin
Bilinmeyenler denizinde kaybolmuş benliğim

Seni son defa görmek isterdim
Olmayacak biliyorum
Çünkü uyanmak zor bu düşlerden

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kanayan geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanayan geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanayan geceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL