Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ehmed Kardok
Ehmed Kardok

biraz sonbahar

Yorum

biraz sonbahar

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

164

Okunma

biraz sonbahar

biraz sonbahar

tırpanlıyor düşlerimi gecenin sessizliği
istiflenirken umutsuzca gölgem
çığlıklara boğulan hüznün duygusunu yaşıyorum
biraz solgun
biraz sonbahar

bir firarinin telaşı sarmalar yorgunluğumu
yaralı bir kentin sessizliğinde
sıralanır kalbimin fay hattı
bir hissizlik var bu gece
kıştan miras kalmış ve puslu

bir kutsal ayinin ortasında
soğudu dilimde nihai yakarışlar
elimde kırık bir ayna gibisin
ben paramparça
derinliğinde kayboluyorum buruk bir acının

haylaz bir çocuğun bağırışı gibi karışık,
bir duygu seli akar şimdi içimde
sensizliği ezberledim artık
çaresiz bir duasın dilimde
sessiz ve kanayan

çaresizlik içinde bir sabah daha gelecek
ve ben yine sensiz
sokağım suretsiz
kentim matemli
yüreğim terkisinde bir küheylanın
dörtnala umuda uzanan

19 Eylül 2025

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Biraz sonbahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biraz sonbahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
biraz sonbahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL