Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
belki_birgün
belki_birgün

Hikaye Gerisi

Yorum

Hikaye Gerisi

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1309

Okunma

Hikaye Gerisi

Hikaye Gerisi

ne bir kuş gibi kanatlanıp gökyüzüne
ne bir sahipsiz masal perisi
yetişsen nefes nefese
uzansan ellerine
el olmuş o eller, hikaye gerisi
....
yağmur olsan güneş biraz da toprak
hangi baharı bekler gönlünün aşk bahçesi
her çiçekten eksen
aşkına adayarak
sararıp solmuş güller, hikaye gerisi

Vedat Hindioğlu


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hikaye gerisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikaye gerisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hikaye Gerisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cabir
cabir , @cabir
15.1.2009 13:23:21
var olsa umut yüreğinde
hasret tütse gönlün de
zaman akıp gider bir nehirde
yok ise kaderde kavuşmak
hikaye gerisi ................ çok harika duygu yüklü dizelerdi kutlarım ............
Sudemm
Sudemm, @sudemm
3.12.2008 16:38:55
sararıp solmuş güller, hikaye gerisi...

Iki kita da olsa duygu yüklü ve güzeldi .... Hikaye gerisi diosunz siz sevdiklerinizle beraber olun hikaye olur gerisi korkmayin :))

Duygulariniz dile gelmis ve ortaya güzel bir eser cikmis...

Yüreginize saglik...Tebrikler
lazhar
lazhar, @lazhar
3.12.2008 16:32:05
Güzeldi,kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL