Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
CAN-İ
CAN-İ

8 milyar...

Yorum

8 milyar...

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

133

Okunma

8 milyar...


sanırım daha sessiz olmalı
yürürken duymamalı
bakarken kirpikleri hareket etmemeli
nefes alırken daha kutsal olmalı
duyarken biraz daha ağır dinlemeli...

uyurken daha sessiz uyumalı
tekil çoğalmalı çoğu zaman

ağlarken sürülerce
yalnız iç çekmek
sevişirken tek başına ölmek...

can-i

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
8 milyar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 8 milyar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
8 milyar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL