Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ozenibo00
Ozenibo00

Aklım mı Kalbim mi?

Yorum

Aklım mı Kalbim mi?

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

132

Okunma

Aklım mı Kalbim mi?


Aklımda biri var, kalbimde başka biri,
Kalbimdeki dönüp de bakmaz yüzüme,
Aklımdaki kanmaz tek bir sözüme,
Kapanır bu kapıların ikisi de yüzüme,

Kalbimdeki dönüp baksa yüzüme,
İnanırdım onun her bir sözüne,
Teslim olurdum ruhumla özüne,
Hayatın kapıları açılırdı önüme.

Aklımdaki kansa tek bir sözüme,
Gider miydim ki onunla ölüme?
Serer miydim ki ömrümü önüne,
Döner miydim ki kendi özüme?

Kestiremiyorum ne olur bu işin sonu,
Aklım razıyken, kalbim ister onu,
Çıktı mı bu işin rengi, tonu,
Biliyorum, kötü olacak benim sonum,
Bir ben kalacağım işte, bir de bomboş ruhum.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aklım mı kalbim mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklım mı kalbim mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklım mı Kalbim mi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmylrm
Ahmylrm, @ahmylrm
11.8.2025 13:50:23
ah ne yazık ki öyle oluyor aynen.. bir kördüğümü çözdünüz, sağ olun..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL