Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
co
cocukcasiirler

Düş

Yorum

Düş

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

86

Okunma

Düş

Daha dün düşlerimdeydin
Bir elinde çayın, öbüründe çocukluğum
Gel diyordun, hadi yetiştin!
Bak, bekliyorum
Tam dolanacakken boynuna
Gidiyordun
Bense yalnız, perişan, bi’ başıma

Bir gezintiye çıktıysan
Uzun da sürse kabulüm
Dünya küçük diyorlar
Bi’ dün var bir bugün
Biz yarınlarda buluşsak
Akreple yelkovana dost olurdu gözüm

Ev sensiz soğuk şimdi
Hasret yeli estikçe
Hüzün doluyor içeri
Yokluğunun güzü bu
Düşenler gözyaşlarım
Bu son yaprak artık
O da düşmeden gözümden
Gel, bekliyorum…


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL