Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Gülhan Çeliktaş
Gülhan Çeliktaş

Hıçkıra hıçkıra

Yorum

Hıçkıra hıçkıra

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

37

Okunma

Hıçkıra hıçkıra

Göğsümün tam ortasında

bir yer alev alev yanıyor!

neden ki...


Bazen,

öyle gülmeler vardır ki,

ağlamaktan beterdir...

gülümseriz...

hıçkıra hıçkıra! ..


Gülhan Çeliktaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hıçkıra hıçkıra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hıçkıra hıçkıra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hıçkıra hıçkıra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Devrimkaya~
Devrimkaya~, @devrimkaya2
17.7.2025 21:19:01

"gülümseriz...

hıçkıra hıçkıra! .."

Bilirim bu hissi

Kısa bir okadarda uzundu hikayesi yüreğinize sağlık
Sevgimle💫
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL