Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Umutlarbirihtimaldi
Umutlarbirihtimaldi

Koca Adam

Yorum

Koca Adam

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

127

Okunma

Koca Adam

Bir baba ne ister
Bir çocuk ne diler
Çınarından...

Çınardı koca adam!
Bazen sinirli olan
Bazen sakin kalan

Çınardı koca adam!
Bazen çok seven
Bazen hiç belli etmeyen

Çınardı koca adam!
Bazen gizlice ağlayan
Bazen gülüşlerini saklayan

Çınardı koca adam!
Varlığı korkusuzluk veren
Yokluğu çaresizlik olan

Çınardı koca adam!
Baba denilen
Küçük kelimenin
Büyük anlamı...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Koca adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koca adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koca Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL