Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Umutlarbirihtimaldi
Umutlarbirihtimaldi

Kara Gece

Yorum

Kara Gece

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

135

Okunma

Kara Gece

Hatıralar silinmezmiş, hep kalırmış
Bir köşede bazen acı bazen mutlu.
Köşemde kalan mutlu da olsa,
Acı veriyor yüreğime...
Senin köşende hangisi var?

Dünü yaşadım bugün yine
En çokta gece yarısına yakını.
Yapamadım bir şey,
Öylece kalakaldım gecenin serinliğinde.

Düşüncelerim savaş başlattı kalbimle,
Kazananı olmayan zararın içinde.
Sonrası ise geceyi hatırlayamayacak,
Kendimi kaybedecek kadar sarhoş...

Bir gün daha bitti.
Daha bi hüzün,
Daha bi karanlık.

Aydınlık basit bir kelime oldu anlamını hatırlamadığım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kara gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL