Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hakan HAVUZ
Hakan HAVUZ

DEĞER MİYDİ

Yorum

DEĞER MİYDİ

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

231

Okunma

DEĞER MİYDİ

Hiç beklemediğim yerden vurdun beni
Bu canı acıtmana değer miydi
Göğsümde uyutmuştum bir zamanlar seni
Beni yanıltmana değer miydi

Saçlarına çiçekler ekmedim mi
Özleminde sana gelemedim mi
Canımı istedin de vermedim mi
Beni mahvetmene değer miydi

Şarkılar seni çağırmadı mı
Tütsüler kokundan yanmadı mı
Sabahlar geceye varmadı mı
Beni karartmana değer miydi

İçimde özgürce bir seni yaşatmıştım
Özgürce bir seninle yaşamaya başlamıştım
Şu dünyada yalnız sana inanmıştım
Aşka olan inancımı kırmaya değer miydi

Ben zaten yarılı değil miydim
Ben zaten yarayla yaşayan değil miydim
Madem başkasında benden değerliydin
Beni yaramdan vuramaya değer miydi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Değer miydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değer miydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞER MİYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL