Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Metinarpacı
Metinarpacı

Polyana ve İnsan Hakkında

Yorum

Polyana ve İnsan Hakkında

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

141

Okunma

Polyana ve İnsan Hakkında

Polyana hakkında

çoğu insan incitti seni,
kırıldın
hemen peşinden evine,
sadeliğine varınca düşündün
bir daha gözlerinden buram buram kokan tuz kokusu çıkıverdi,
göz yaşların
göz pınarın akıverdi
ağladın
sükût ağlayışı olsa gerek
inan Polyana saf biri değildi
çok düşünmekten garipti
inan Polyana saf biri değildi

İnsan hakkında

kitap okumak okumayanı çıldırtır
kabuslar doğurur onda
kitap cahilliğe başkaldırış
oysa karanlık iblise başeğişti
okumak Allah’tan,
karanlıklar
cahillikler şeytandan
sımsıkı dirilmek
okumak için
savaşmak gerek iblisle
insan iblise meydan okuyor
müjde insana;
insan Allah’ı tutuyor
insan iblisi yeniyor
müjde insana.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Polyana ve insan hakkında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Polyana ve insan hakkında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Polyana ve İnsan Hakkında şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL