Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
liizzard.official
liizzard.official

Vızıltı

Yorum

Vızıltı

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

199

Okunma

Vızıltı

Vızıltı

Bazen Sen Aşksın, Bazen Ben Yalan,
Bazen Ben Ayazım, Bazen Sen Yalancı Baharı Yaşatan,
Uyusak Boğaza Düğümlenir,
Uyansak Hayatımıza Karmaşa,

Zaten Renkli Şiirler Körelmiş Dallarında Madalya,
İstersen Öyle Soğuk Alır Baş Ağrına İlaç Zamansa,
Yıllardır Yazdım Sokak Lambası Yanar Bak Aklımda,
Nasılsın İyi Gibisin Uzaktan Bakarken Beyaz Alnına,

Şimdi Kimin Mahallesinde Uçuruyorsun Kelebekler,
Fazla Uzakta Cazip Umutlar Ararken Kitlendim,
Bak Sevgilim Var Benim Yeterince Derdim,
Seslerini Dinliyorum Bazen Bazı Gecelerde Sevgiler.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vızıltı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vızıltı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vızıltı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL