Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kenan Gündemir
Kenan Gündemir

DİLLERDEKİ KIRIK CAM

Yorum

DİLLERDEKİ KIRIK CAM

( 1 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

187

Okunma

DİLLERDEKİ KIRIK CAM

DİLLERDEKİ KIRIK CAM

Biliyorum,
kulağına fısıldanan her söz
bir çivi gibi saplanıyor yastığına
gece olduğunda.

Dudaklar, masum bir gülüşün üstüne
ölümcül cümleler dikiyor sessizce
sanki ekmeğe sürülen zehir.

Duvarların arasından sızan gölgeler,
aynaları çatlatıyor:
yansıman artık başkasının lafıyla
kırık

Sözcükler çoğalıyor,
tıpkı karanlıkta büyüyen mantarlar gibi –
ellerinde bir parça ismin,
sokak sokak gezdiriyorlar ruhunu.

Bakma öyle,
o masum "Aman, duymuş muydun?"lar
en derinde,
bir çocuğun düşürdüğü dondurma kadar
acıtıyor

Dedikodu;
küllerini savurduğun yangın.
Söndüğünde geriye
sen kalıyorsun
dilinin yaktığı teniyle.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dillerdeki kırık cam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dillerdeki kırık cam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİLLERDEKİ KIRIK CAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL