Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ze
Zeynep Öncül Kurt

Gideyim mi sevgili

Yorum

Gideyim mi sevgili

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

69

Okunma

Gideyim mi sevgili

Gideyim mi sevgili...
Düşeyim mi ayrılığın dikenli yollarına..
Ben eğer başımı hatalarıma...
Atılırım da yüreğinin kapısına...
Sen dayanabilir misin sesimi duymamaya...

Unutabilir misin sevgili...
Karşı koyabilir misin bensiz yüreğinin nârına...
Ben içimi yaksa da...
Çözer sevda zincirimi susarım da...
Sen vurup boynunu kıyabilir misin aşka...

Elimde değil sevgili...
Kızdırsam da kıskansam da tutsağım sevdâna...
Sen vefâsızlık eder yüreğine gömer gidersin aşkı da...
Ben hafızamı taştan taşa vursam...
Unutabilir miyim bundan sonra...

@siiryazar_elbistan
Zeynep Öncül Kurt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gideyim mi sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gideyim mi sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gideyim mi sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL