Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ze
Zeynep Öncül Kurt

Sev artık

Yorum

Sev artık

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

76

Okunma

Sev artık

Saçlarından yıldız topladım...
Gözlerinden umut...
Sözlerini sîneme bağlayınca...
Dağıldı içimde karabulut...

Gönül duvarıma astım seni...
Kırıp dökeceğimi unut...
Seni özleyip durdukça...
Kapanmadı yüreğimde kovuk...

Gözümde büyüttüm seni...
Sen istersen beni bahçende kurut...
Çok yoruldu ortalarda yüreğim..
Sev artık gönlünde tut...

@siiryazar_elbistan
Zeynep Öncül Kurt

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sev artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sev artık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL