Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
zünnûn
zünnûn
@zunnn

Destur

29 Kasım 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

Destur

( 8 kişi )

2

Yorum

23

Beğeni

5,0

Puan

203

Okunma

Destur




Bir şiirden geçiyorsun destur de.

Özenli şehirlerin pecmurde hikayeleri;
şu günübirlik mutluluk,
şu az önce yitirilen umut,
şu noel ağacı şu piyango bileti
incitmiştir şairi.
Destur de.

Mezarların konuştuğunu bilir sevdiğini yitiren.
Mermer avlularda yalnız gölgeler;
şu az önce kalkan otobüs,
şu ağızdan çıkan son söz
incitmiştir şairi.
Destur de.

Bir el tutmak içindir tutulacak ne varsa.
Şu şerefini rehin bırakan yemin,
şu yükünü boşaltan küfür,
şu ayak bağı misak tutmak içindir.
Elinin tutamadığı ne varsa
incitmiştir şairi.
Destur de.

nûn..
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Destur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Destur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Destur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Liya Hivda
Liya Hivda, @liya-hivda
29.11.2024 22:34:47
Şiirin yüreğinden öpmeye geldim
Destur sevgili şairem 🌺
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
29.11.2024 12:58:37
5 puan verdi
Bu dizeler, insanın hayatındaki mücadeleleri, hayal kırıklıklarını ve bu süreçte yaşadığı duygusal yaraları etkileyici bir şekilde dile getiriyor.
Kelimeleriniz her duygunun ötesine geçiyor, dokunan her dize yürekleri sarsıyor. Kaleminiz dert görmesin üstadım, ilhamınız daim olsun!

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ