Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

Ölümle sevmek gerek!

Yorum

Ölümle sevmek gerek!

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1144

Okunma

Ölümle sevmek gerek!

Ölümle sevmek gerek!

Sevmek; lafta değil!
Gönülden, yürekten sevmek gerek!
Öyle, söz de laf olsun diye değil!
İcraatta sevmek gerek!
Yapmacık...
Yani sevmek için sevmek değil!
Harbi, ölümüne...
Mezara kadar sevmek gerek!
Sevmek: bakmak değil!
Sevmek: emek etmek, ona hizmet etmek gerek!
Seymek:
Yanındayken elini sımsıkı tutmak!
Başını omzuna koymak gerek!
Sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmak gerek!
Diz çöküp seni ölümüne seviyorum diye...
Avazın çiktığınca bağırmak gerek!
Sevmek; onu her daim düşünmek demek!
Sevmek, yokluğun da seninleymiş gibi...
Onu, her daim hissetmek, gerek!
Sevmek; gelecek için hayalleri onunla kurmak gerek!
Dinçer Dayı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölümle sevmek gerek! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümle sevmek gerek! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölümle sevmek gerek! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL