Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Dil-ruba Emine Genç
Dil-ruba Emine Genç

Acı

Yorum

Acı

( 7 kişi )

1

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

546

Okunma

Acı

Kirpiğin yere düşse, kahrından gök incinir. Veyl olsun sana kalkan o/lamayan el’e..

Gözümden sakındığım, gönlümün tahtı, ömrümün bahtı kızım. Affetme, acımdan durursa kalbim . ♥️


Emine Genç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Acı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Müstakil Şair
Müstakil Şair , @mustakilsair
2.10.2024 02:02:44
5 puan verdi
İçe işleyen bir şey şiir.

Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL