Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yinsani
Yinsani
VİP ÜYE

Hoş Geldin Kardeşim

Yorum

Hoş Geldin Kardeşim

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

378

Okunma

Hoş Geldin Kardeşim


Be cansız imansız iplik iğnesiz:):)
Terzi kendi söküğünü diker mi
Bulunmaz define gönlü coşkunda
Sel suyu kirlidir derya yıkar mı

Buz gibi olursa gönül dediğin
Eridikçe temizlenir yediğin
Tanrıdadır gör kusurun gediğin
Kusurlu bir Tanrı şimşek çakar mı

Bulut olanlara rüzgâr ara bul
Rüzgâr olanların derdi değil pul
Dağ olsa çatlardı doğarken oğul
Kız olan semaya boyun büker mi

Öfkeli çağların çürük nefesi
Kaşı çatık olan bilmez nefesi
Heyheylenme nefes Tanrı nefesi
Nefessiz olanlar kulak çeker mi

Dünyeviyim benim senim aynıdır
Cennet ve cehennem düşün koynudur
Ne hayal ne gerçek deve boynudur
Pireyi pir eden hiç tüy döker mi :):)



Y.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hoş geldin kardeşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hoş geldin kardeşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hoş Geldin Kardeşim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL