Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Çiloğlu
Çiloğlu

Umutlar Yeşerdi Geçtiğin Yerde

Yorum

Umutlar Yeşerdi Geçtiğin Yerde

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

190

Okunma

Umutlar Yeşerdi Geçtiğin Yerde



Hasretinle her an yanıyor gönlüm
Sanki uzaklardan bilir gibisin.
İsmini her mevsim anıyor gönlüm
Duyup da hicranı gelir gibisin.

Umutlar yeşerdi geçtiğin yerde
Coşkular duruyor içtiğin yerde
Kapını her zaman açtığın yerde
Eşikten aşkımı alır gibisin.

Kaybettim sanırdım mazide seni
Öyle bir sevda ki anlattı dünü
Bir heyecan sardı vuslatın önü
Sevgimi yeniden bulur gibisin.

Bakışın gözümde ışıdı birden
Ben onu tanırım belki bir yerden
Karar vermiş gibi sanki seherden
Her gece yanımda kalır gibisin.

Derinden derine bir nefes çektin
Verdin nefesini,içimi yaktın
Güzel gözlerinle sevgiyle baktın
Aşkın havasını solur gibisin.

Vahdet-i Can ( VAHDET ÇİL )
Amasya , 27.Ağustos.2019

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Umutlar yeşerdi geçtiğin yerde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutlar yeşerdi geçtiğin yerde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umutlar Yeşerdi Geçtiğin Yerde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL