Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

senden bir söz istiyorum

Yorum

senden bir söz istiyorum

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1263

Okunma

senden bir söz istiyorum

senden bir söz istiyorum

Sen şimdi yanımda değilsin!
Biliyorum, uzaktasın!
Senden bir söz istiyorum!
Yalnız beni sevecek!
Senden bir göz istiyorum!
Yalnız beni görecek!
Senden bir kalp istiyorum!
Yalnız benim için atacak!
Senden bir aşk istiyorum!
Ömür boyu sürecek!
Dinçer Dayı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senden bir söz istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden bir söz istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
senden bir söz istiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL