İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa, başka ne zevkleri kalır? foostenelle

Zamanın kopyası

( 6 kişi )

0

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

241

Okunma

Zamanın kopyası

Onca kitap
Aynı kelime ile başlıyor
Ve bitiyor
İsmin anlatıma gerek duymuyor
Dil sürekli tekrarlıyor
An yoksun
Yalnızlık akbaba misali
Başıma üşüşüyor
Bir ismin var göz koyuyor
Zamanın kopyası olmuyor
Hayat bu
en çok sana benziyor
İki lafın ortası sensin
Kuşlar senden bahsediyor
Aşk tebessüm ediyor
Senin yüzünde güller açıyor
Ben
Bahar geldi sanıyorum
Bahar en çok sana benziyor
Hikayeler
Masallar anlatılıyor
Kaç göz küle dönüyor
Aşk tebessüm ediyor
Oysa
Aşk
en çok sana benziyor
Merak etme
Bu adam seni seviyor
Aşkın kopyası olmuyor

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Zamanın kopyası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamanın kopyası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zamanın kopyası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL