Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Rüyalarım yetim

Yorum

Rüyalarım yetim

( 9 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

240

Okunma

Rüyalarım yetim

Gecenin karanlığı
Bir mum yaksam
Gölgesinde seni ararım
Seni aşkın ışığı bildim
Sevdim
Düşük ihtimal
Ama
Bu gecede yoksun
Oyüzden
Rüyalarım yetim
Yıldızlar sessiz
İnsan ay’a mektup yazıp
Cevabını okurmu
Bil sendeyim
Seni
hayatla paylaşmayı öğrenemedim
Yada sevmeyi
Ya bişeyler eksik
Ya fazla
Ortasını bulamadım
Seni sevmeye her çalışmam
Okumaya yeni başlamak gibi
Kekelemek
Kelimeleri yemekten insan sevdiğini anlayamıyor
Yalnız sana bakması
Farklı
Senin fanatiğin değilim
Biraz aşkın içindeyim
Ama
Rakip yalnızlığa inat
Ayrılığa kıran kırana
Bir kombinem olsada
Sabah akşam
Hep seni seyretsem
Nolur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Rüyalarım yetim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüyalarım yetim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüyalarım yetim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL