Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Çilekeş
Çilekeş

Körmüşüm Meğer

Yorum

Körmüşüm Meğer

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

304

Okunma

Körmüşüm Meğer

Duygular değişen ve dönüşen bir şeymiş bunu anladım. Körmüşüm meğer görmemeye yeminli gibi. Körmüşüm yaşadıklarıma, istemediğim şeylere katlandığım için körmüşüm. Körlük adını koyamadıklarımız değil mi ? Telafisi olmayan kelimeler mi, yoksa içimizden söküp atamadığımız derin manalar mı?. Sevmek çare mi ki gözle göremedikten sonra. Körmüşüm meğer kendi duygularımın körü olmuşum. Yakını göremez insan hep uzağında arar en sade ve temiz duyguları. Biliyorum körmüşüm en çok da kendime. Kendisine yetemeyen başkasına nasıl yetebilir.
Körmüşüm meğer...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Körmüşüm meğer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Körmüşüm meğer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Körmüşüm Meğer şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL