Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Bayram Emir
Bayram Emir

ÖYLECE YAŞIYORUM

Yorum

ÖYLECE YAŞIYORUM

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

348

Okunma

ÖYLECE YAŞIYORUM



Ekmeğim var, aşım var…
Pencerem açık, nefes alıyorum
Öyleyse nedir beni hüzne müptela eden hal?
İçime sığamıyorum
Kırık bir kalem elimde, ben kalemin elinde
Kâğıtta öylece bekliyoruz

Yarım sönmüş sigaram
Soğuk yüzlere karşı üflüyorum
Zihnimde; kaç kuruş hallendik bugün…
İçimde hesap tutmayan bir his
Yudumluyorum çayımı, çayım beni yudumluyor
Öylece soğuyoruz

Yaşamak ne içindi,
Savaşmak ne için?
Damağımdaki sahte lezzetler kadar geçici
Bir o kadar arsız hayat
Düşünüyorum, o beni düşünüyor
Öylece yaşıyoruz

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öylece yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öylece yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLECE YAŞIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL