Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gülnaz yorulmaz Aydemir
Gülnaz yorulmaz Aydemir

Ey Rabbim

Yorum

Ey Rabbim

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

373

Okunma

Ey Rabbim

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim, Sevgi vuslatsız kanayan bir yara gibi yanıyordu içimde. Yorgun yılgın çaresizdi tüm kelimeler dışımda, oysa kimsenin bilmediği bir Bendi benim içimdeki. Ben artık bendeki tüm duygularımı sana bıraktım kızdığım kıskandığım özlediğim yaşamışlığım dile dökülemeyen ıssızlığında kimsesizliğimin hayatın başıboş satır aralarında ben sende kilitli kaldım. Tüm değersiz ayrıntılardaki yerimi düşünürken herkes kendini öylesine biri sanıyordu oysa tüm benlikleri saran varoluşu elinde olan bir aşka bedelliydi herkes,, kimse bilmiyordu bunu denecek kadar azdı bilenler, sıradan bir macera gibi rastgele yaşanıyordu, rastgele ilişkilerle başlayıp yıllar geçtikçe kök salıp kalplere nakışladıkları bir tutkuydu hayat bunu anladıklarındaysa her şey için geç kalınmış olacak, bir gül gibi sarıp sarmalanıp yok olacak Evren ve bütün kaybedenler gibi yetecekti herkes sanırım ben de sararmış bir gül gibi yok olmuşum çoktan, mevsimler gibi bekleyip durduğum mutluluk yok artık, yüzümdeki kedere giydirdiğim tebessüm bile yalan adımlarım tutuk yüreğim alıngan sessizliğin sesini dinliyorum sesim bile yabancılaştı artık ben bir enkaz yağından başka bir şey olamadım ki, şimdi kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ey rabbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey rabbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Rabbim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
7.6.2023 09:48:48
5 puan verdi
yüreğiniz dert görmesin
Allah gönlünüze göre versin
tebrikler
saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL