Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

İNSAN NEYDİ

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

355

Okunma

İNSAN NEYDİ

İNSAN NEYDİ



insan dedi,
kimdi, neydi ki?
gök gürlüyor,
bir fısıltı dolaşıyor du,

ben o gürlemenin altında,
fısıltının harflerini birleştiriyorum,
azrail dedi,
ya da öyle anladım,

bir anlam karmaşası,
ya da anlamın kendisi,
bir müddet yA da çok uzun bir zaman,
anlamın kendisiyle yüzleşemedim,

ne bekliyordun ki dedim,
ya da iç sesimin sesini duydum,
sahi ne bekliyordum,
bahar vurmuş ağaçlar gibi tomur tomur insanlık mı doğacak,

olsa olsa rüya,
olsa olsa kuyruklu yalan,
herkes cebini dolduruyor,
ne koparabilirse,

ya düşecek bir dal,
bir yaprak yoksa,
canını mı alacak,
insan bu, insan neydi ki …
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsan neydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan neydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN NEYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL