Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
M.Talat Uzunyaylalı
M.Talat Uzunyaylalı

YAZLIKÇILAR

Yorum

YAZLIKÇILAR

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

505

Okunma

YAZLIKÇILAR

Çiçek çiçek gelir bahar
Yaprak yaprak gider yaz
Turna göçer katar katar
Dertli çoban çalar saz

Bulut gelir göl kararır
Boyun büker dertli sümbül
Rüzgâr eser gül sararır
Nağme gider susar bülbül

Verandada boş sandalye
Soğumuş fincanda kahve
Başlar hazırlık dönmeye
Hüzün çöker yazlık eve

dost bir bir veda eder
Rast’lar susar Hicaz başlar
Gönüller gidenle gider
Gizli gizli akar yaşlar

M. Talât Uzunyaylalı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yazlıkçılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazlıkçılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZLIKÇILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL