Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kenan Tunc
Kenan Tunc

ESKİ ZONGULDAK / BİTMEYEN ÖZLEM (İHL)

Yorum

ESKİ ZONGULDAK / BİTMEYEN ÖZLEM (İHL)

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

735

Okunma

ESKİ ZONGULDAK / BİTMEYEN ÖZLEM (İHL)

İsteriz yine o seksenli doksanlı yıllarda kendimizi görmek
İsteriz Zonguldak’ta o merdivenli, yokuşlu yollarda yürümek
Ali Ayhan, Davut Köse, İ. Erdoğan, Cansız, Ceylan’ları özleriz.
Nefes aldıkça biz, o eski günlerden bir dost bir arkadaş gözleriz
Üstad Mehmet Karabulut, Fethi Aygün, Osman Kaynar’ları özleriz

Özler olduk o eski günleri, imkan olsa yine dönmek isteriz
Nice yokluğa rağmen o huzurlu güzel günleri görmek isteriz
EKİ otobüsleriyle yine ayakta da olsa gitmek İsteriz
Belediye otobüslerine binip topbaşında inmek isteriz
Biz, o günlerin manevi atmosferini, güzelliğini özleriz

23.06.2022

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Eski zonguldak / bitmeyen özlem (ihl) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eski zonguldak / bitmeyen özlem (ihl) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESKİ ZONGULDAK / BİTMEYEN ÖZLEM (İHL) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL