Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kadir YILDIZ
Kadir YILDIZ
VİP ÜYE

İNSAN PAZARI

Yorum

İNSAN PAZARI

( 9 kişi )

2

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

588

Okunma

İNSAN PAZARI

Bilene bir harf yeter




Sende bir değeri yoksa
Bende ki içli nazarın
Ben müşterisi değilim
İnsan satılan pazarın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

İnsan pazarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan pazarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN PAZARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.1.2022 01:47:07
5 puan verdi
anlam ve anlatımı çok nefis bir dörtlüktü dost kutlar esenlikler dilerim...

AZAP tarafından 1/8/2022 1:49:35 AM zamanında düzenlenmiştir.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
7.1.2022 20:01:35
5 puan verdi
İNSAN PAZARI dörtlüğünü beğeniyle okudum. Şairimi KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL