Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Emirhan Yıldırım
Emirhan Yıldırım

Aynalardan kaçmak

Yorum

Aynalardan kaçmak

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

790

Okunma

Aynalardan kaçmak

Aynalardan kaçmak

Gerçeklerden kaçmak yorucu oluyor.

Bataklık mı olur gölgelerimiz
Gülümsetmek yerine,bilmem.
Bataklıkta yürümeye razıyım
İki göze hasret kalmadıkça.

Ötmez olmuş bülbüller bahçemde.
Açmaz olmuş çicekler penceremde.
Merak ederim,neden?
Neden seni özlerim.

Oturupta iki kelam edemez
Hale mi geldik akşamüstü?
Aynalardan kaçar mı olduk,
Sağır mı olduk,dilsiz mi?

Haykırsam duyar mısın?
Şafak vakti gökyüzüne doğru.
Dilime yapışmışsın,kulağımdasın
Gözlerimdesin...

İhtiyacım yok,
Sen kokmayan çiceklere,
Sana benzemeyen yıldızlara,
Güneşe...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aynalardan kaçmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aynalardan kaçmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aynalardan kaçmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL