Dağ evinde bir hal geldi başıma Yol yakınken gel ayrılak sevgili Bu gidişle çıkamayız yarına Yol yakınken gel ayrılak sevgili
Bağlanmış gözlerim feryatlardayım Bin bir türlü ölüm karalardayım İki eli kanda sanki hardayım Yol yakınken gel ayrılak sevgili
Bundan böyle benden hayır bekleme Yol gözleyip uykun haram eyleme Turnalarada söyledim söyleme yol yakınken gel ayrılak sevgili Sen yoluna ben yoluma sevgili
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yüreğine sağlık çok çok güzeldi kandiliniz mubarek olsun, çok acıklıydı,ders vardı, sevda ve özlem vardı, çok akıcı ve anlamlıydı,kutluyorum Üstadım Dua ve selamlarımla.
Değerli Şairimiz,Tebrik Ederim Kalemin Yüreğin var olsun. Yüce Rabbim Aşk'a dair, Nice Güzellikleri yansıtmayı Her daim doğruları,yazmayı İnsanlığa sunmayı nasip etsin. Selâm ve Dua ile.Sağlıcakla kal
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.