Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İNSANOLDOSTKAL
İNSANOLDOSTKAL

HİÇ SORMA

Yorum

HİÇ SORMA

( 6 kişi )

3

Yorum

11

Beğeni

4,3

Puan

434

Okunma

HİÇ SORMA

Hiç sorma doktor hanım ağız diş sağlığımı
Elinden geleni yap gerisi bana kalsın
Nasıl oldu çürüttüm kemiğin alasını
Elinden geleni yap gerisi bana kalsın

Hiç sorma psikolog sinirli hallarımı
Elinden geleni yap gerisi bana kalsın
Nasıl oldu da yedim güzel şirin aklımı
Elinden geleni yap gerisi dosta kalsın


Hiç sorma genel cerrah iç dış hastalığımı
Elinden geleni yap gerisi bana kalsın
Nasıl oldu da aştım bütün sınırlarımı
Elinden geleni yap gerisi posta kalsın

Hiç sorma onkolog bey son düştüğüm halımı
Elinden geleni yap gerisi bana kalsın
Nasıl oldu da sardı bu illet her yanımı
Elinden geleni yap artan toprağa kalsın

İNSANOLDOSTKAL
ADANA


AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI
Hastanelerin ve benzeri sağlık kuruluşlarının ağız, diş, diş eti ve çene bölgesiyle ilgili hastalıklara gerekli tıbbi müdahalenin yapılmasından sorumlu birimine ağız ve diş sağlığı birimi adı verilmektedir.

PSİKİYATRİ
Psikiyatri bir tıp dalıdır. Başlıca ilgi alanı beyin hastalıklarıdır. Bu alanda günlük dilde akıl hastalığı, ruh hastalığı, sinirlilik halleri, ... denilen durumlar yer alır. Bu hastalıklar düşünce, davranış, duygu değişiklikleri ile kendini gösterir.

GENEL CERRAH
Genel cerrahlar, özellikle karın ve buna bağlı organlarla ilgili olanlar olmak üzere birçok hastalık tipini teşhis edebilir. Bunlara safra kanalları, karaciğer, pankreas, dalak, ek, ince ve kalın bağırsak, rektum ve mide dahildir. Cerrah ayrıca torasik bölgeyi, tiroiddeki bezleri ve fıtıkları da tedavi edebilir.


ONKOLOJİ
Genellikle bu bölümde kanser hastalarının hastalıklarının tanı ve tedavisi ele alınır. Onkolojiyle uğraşan bilim insanlarına onkolog adı verilmektedir. Bu hekimler onkolojiyle ilgili araştırmalar yapmakta ve çalışmalar uygulamaktadır. Onkologlar, kanser ve kanser türevleri ile ilgilenmektedir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

1.0

17% (1)

Hiç sorma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç sorma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ SORMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.7.2023 18:49:57
5 puan verdi
ALLAH düşürmesin inşallah.....(((
Emeğine yüreğine sağlık
________________________Selamlar
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
11.7.2023 12:19:41
5 puan verdi
Allah her türlü hastalıktan korusun doktor ve sağlıkçılarımızın da eksiklerini yaşatmasın tebrikler eseri beğendim.................
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
11.7.2023 09:07:21
5 puan verdi
Sağlıkla ilgili çok güzel bir serzeniş ve tanıtım siiri.
Kutlarım sizi yürekten değerli üstadım. Yüreğinize
emeğinize gönlünüze sağlık.

Selamlar.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL