Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ömer  Altıntaş
Ömer Altıntaş

Al Yazmalım

Yorum

Al Yazmalım

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

505

Okunma

Al Yazmalım

Al Yazmalım

Ve sen
benim yanımda soluyan bir gül bahçesi gibi
Sen ki şairde tasvir, imge
Sen ki
Abdestsiz okunmaması gereken bir kitap gibi
Gözlerin öyle manalı ve derin ki
Keşfedilmemiş bir yakut bir cevher
Sesin çocukları kıskandıracak kadar güzel

Kızımın gülüşüdür
Beni yaşıyor gösteren tek gerçek şey

Ömer Altıntaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Al yazmalım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Al yazmalım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Al Yazmalım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
31.8.2021 22:22:26
5 puan verdi
Merhaba
Gönül güzel, kalem güzel, şiir güzel, daha ne olsun
Kutluyorum değerli kalemini ve eserini
Gönlün abat olsun, huzurla dolsun, tüm şiirlerin ŞAH ESER ve benzersiz olsun
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL