Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Koray Kzlcan
Koray Kzlcan

GÜCENİK MİSAFİR GÜLÜMSEYİŞİ...

Yorum

GÜCENİK MİSAFİR GÜLÜMSEYİŞİ...

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

714

Okunma

GÜCENİK MİSAFİR GÜLÜMSEYİŞİ...

Düşün ki aşk biçare
Sol yanıma hacizli
Hikâyem, otuz yedi basamaklı merdiven
Kimliğim meşru
Gölgem öfkeli...




Düşün ki söz biçare
Dilim konuşmaya sızılı
Yedi koldan yakarış besler göz
Ah etmek, büyük yanılgı...


Düşün ki gün biçare
Tebessümüm yalan
Dokuz köyden kovulur gamzem
Avuntum ,dile kınacı...


Düşün ki el biçare
Minnetim yalınayak
Dudağım mutluluğa gücenik
Misafirliğim aynaya salıncak...







K.Kızılcan







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gücenik misafir gülümseyişi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gücenik misafir gülümseyişi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜCENİK MİSAFİR GÜLÜMSEYİŞİ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL