Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hayrioğluhüseyin
hayrioğluhüseyin

Değerli Geç Kalmışlıklar

Yorum

Değerli Geç Kalmışlıklar

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

424

Okunma

Değerli Geç Kalmışlıklar

Değer verebildiğimiz
geç kalmışlıklarımız var bizim
Değersiz ikirciklenmeleri aşma uğraşımızdan beslenen
Kulağasmayız işimize gelmeyen falcı kadın tevatürlerine de
Papatyalara kıymayız biz hanımlar beyler
62 den tavşan yapıp niyet çektiririz
Bu sağlık olsunlarımıza iyi geliyor
Yanın da kurutulmuş papatya çayıyla
Ha bir de heybemizden
şapkadan tavşan çıkarırcasına
inadına
yasak elmalar çıkartırız
her aldatılışında
uçarı gönlümüzün
ve
her isyanında ruhumuzun
bir ısırık alıp
gerisini kuşlarla paylaşırız
H.H
📿✌

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Değerli geç kalmışlıklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değerli geç kalmışlıklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Değerli Geç Kalmışlıklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL