Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Yeminli Şiirler
Yeminli Şiirler

Beklemekle Geçti Ömür

Yorum

Beklemekle Geçti Ömür

( 5 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1272

Okunma

Beklemekle Geçti Ömür

Beklemekle Geçti Ömür

Kısacık ömrümüzü
nekadar hızlı yaşadık
ne olmazlara harcadık

Beklemekle geçti ömür
çocuk olduk büyümeyi bekledik
o canım gençlik
ne ara geldi geçti
en güzel mevsimdi
her şey maviydi
Umut etmek güzeldi

Büyüdük geleceği bekledik
aşık olduk gidenleri bekledik
mutsuz olduk mutluluğu bekledik
ha oldu ha olacak
bu yanlış bu doğru derken
hayatı öğrendik
öğrendik öğrenmesine de
yaşayamadan ömrün sonuna geldik.

13.10.2016
Yemin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Beklemekle geçti ömür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklemekle geçti ömür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beklemekle Geçti Ömür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL