Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Gerçekliğin kendisi
Gerçekliğin kendisi

SEVEBİLDİN Mİ ?

Yorum

SEVEBİLDİN Mİ ?

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

609

Okunma

SEVEBİLDİN Mİ ?

SEVEBİLDİN Mİ ?

SEVEBİLDİN Mİ?
Sana gonca gül yolladım.
Aldın mı canım?
Yoksa gözün yollarda
Kaldın mı canım?
Kestiler fermanını,
Duydun mu aşkım.
Benim sana hasretimi
Tattın mı canım.

Gökyüzünde son yıldızım
Yüreğimde sızım sızım
Saçlarında ak beyazım
Baktın mı canım.
Saçlarına kına yaktın mı balım.

Gül dalına mendil astım.
Gördün mü canım?
İçine de seni yazdım
Kakülünü benim için ördün mü yarım
Benim için göz yaşı döktün mü canım?

Çam dalından bal topladım.
Tattın mı aşkım?
Yüreğini bana doğru açtın mı canım?
Tüm renklere seni yazdım.
Görebildin mi?
Sende benim gibi sevebildin mi ?
Canım sevebildin mi?

Ömer Yalçın
30/09/2020


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevebildin mi ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevebildin mi ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVEBİLDİN Mİ ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL