Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yaşanmamış Aşkların Şairi
Yaşanmamış Aşkların Şairi

BİR SENİ BIRAKAMADIM

Yorum

BİR SENİ BIRAKAMADIM

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

701

Okunma

BİR SENİ BIRAKAMADIM

BİR SENİ BIRAKAMADIM


kaç gündür görmüyordum,
bari bir telefon edeyim,
sesini duyayım dedim,
dedim sadece,
benimki de laf,
telefonun hiç olmadı ki bende.

matematiğim zayıftır,
hattâ hiç anlamam,
bilmem çarpmasını, bölmesini,
bir kere bir, sen eder,
bir seni bilirim,
bir de gözlerini,
anlamam gerisini.

bana hiç bir şey söylemesen de olur,
anamdan doğduğum gün bir dedim,
o gün bugündür seni bekliyorum,
gelmeyeceğini bile bile,
manyak gibi,
olsun, seni beklemek de çok güzel,
ama ortada daha ciddi bir mesele var,
içkiyi bırakmıştım, sigarayı da,
bir seni bırakamadım kahpe!
yeniden başlatma!

Vecdi Murat SOYDAN
(Yaşanmamış Aşkların Şairi)
07 Haziran 2020, Isparta

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir seni bırakamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir seni bırakamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR SENİ BIRAKAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL