Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
LâM
LâM

Bitmeyen Dizeler...

Yorum

Bitmeyen Dizeler...

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

802

Okunma

Bitmeyen Dizeler...

Bitmeyen Dizeler...


Bir ben olsam bana yetecek kadar,
Bir ben, beni kara bulutlarda neden arar?
Lâyık görülmediyse nefes almak, ölmek neye yarar?
Ölüm olmadıysa hayat, dört duvara mı sığar?

Bu dünya gerçeğe çok uzak aslında,
Gerçeği görmek haykırmakta değil! Hayır kılmakta...
Aslında o da bunun farkında lâkin,
Bir yudumluk hayatı, gerçeği görmeye yakın sanmakta...

Hey Hak! Benim inancım niçin Sen’den uzak?
Kuşkusuz! Şüphelerim etti beni Sen’den ırak..,
Sensizim! Ne olur bana Yardım Eli uzat!
Yoksa yine iblis kuracaktır bana bir tuzak...


LâM

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bitmeyen dizeler... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitmeyen dizeler... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitmeyen Dizeler... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL