Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
pomborya
pomborya

İSYANIM SANA DEĞİL

Yorum

İSYANIM SANA DEĞİL

( 7 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

562

Okunma

İSYANIM SANA DEĞİL

İSYANIM SANA DEĞİL

İAYANIM DANA DEĞİL

Günler sessiz
Saatler zamansız akıyor olsa da
Buğulu baksa da gözlerin
Bakışlarım da hep bir umut çakılıdır
Geceye sığmadı çığlıklarım
Yırtarcasına karanlığı gecenin
Ve pencereler paramparça
Öfkem sana değil;
duvarların sessizliğinedir isyanım
Neler olduğunu,
Gün aydınlanınca gördüm
her şey yerli yerindeydi, ben hariç.
Gündüz Yavuz.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

İsyanım sana değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyanım sana değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYANIM SANA DEĞİL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
3.2.2020 13:19:45
5 puan verdi
yüreğine sağlık dost- saygılar...
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.2.2020 12:50:55
5 puan verdi
Huzur yüklü Şiirinizi okuyarak haz duydum...
Şiirinizi çok çok Beğendim...
Şiiri ve sizi kutlarım...

....................................... Bitmez selamlarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL