Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şairruhluadam
Şairruhluadam

Sonsuzluk Mevsimi

Yorum

Sonsuzluk Mevsimi

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

728

Okunma

Sonsuzluk Mevsimi

Şimdi sen sana yazdığım o mektupların hiçbirini görmeden öleceksin ya sevgilim.
İşte bu aşk’tır yalnızca.
Şimdi sen, benden uzakta ve habersizce,
kim bilir yürüyorsun belki de ellerin cebinde.
İşte bu aşk’tır yalnızca.
Şimdi ben gecenin bir vakti seni düşünüyorsam, çaresiz isem, bir o kadar da değilsem, bu yine aşk’tır sevgilim.
Seninle ilk konuşmamızda sana açılmaya çalışan ben,
gözlerine dalıp gitmekten pek bir şey diyememiştim.
Oysa bir cümleni hiç unutmuyorum.
"Aşk değildir o, gelip geçici bir hevestir." demiştin.
Oysa ben seni bir deniz kabuğunun dalga sesleri gibi duyarken, yüreğimde gizli bir inci tanesi gibi taşırken,
sen hiç de farkında değildin bazı şeylerin.
Sen hiç de uzak değildin bana sevgilim.
İşte ben sevgilim.
Tam da bu yüzden,
aşk derim buna.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonsuzluk mevsimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuzluk mevsimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonsuzluk Mevsimi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL