Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

Zeki Müren Söylüyor

Yorum

Zeki Müren Söylüyor

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2159

Okunma

Zeki Müren Söylüyor

Zeki Müren Söylüyor

Yine kış geldi pencereme
Dağlar büründü o beyaz örtüsüne
Aklımda hep sen varsın
Ve radyoda ikimizin dediğimiz şarkımız
Zeki Müren söylüyor
Makam muhayyer kurdi
Elbet birgün buluşacağız

Sedat Kesim

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zeki müren söylüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zeki müren söylüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zeki Müren Söylüyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
30.12.2019 23:01:43
5 puan verdi

Bu güzel şiiri yazan ve bizimle paylaşan Şairimi KUTLUYORUM...
Nice güzel şiirlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL