Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
M.Talat Uzunyaylalı
M.Talat Uzunyaylalı

VAY AMAN!

Yorum

VAY AMAN!

( 7 kişi )

3

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

VAY AMAN!

Yine başım duman
Yüreğim keman
Muhalif rüzgârım
Eser dururum
Zaman zaman
Vay aman
Vay aman!...

M.Talât Uzunyaylalı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Vay aman! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay aman! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAY AMAN! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.5.2019 09:43:05

Şiir şahane bir duygu şelalesi ...
Şiir yaşamdır…
............................................... Saygı ve selamlar..
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
12.5.2019 18:15:20
Ne kadar güzel şiirler yazıyorsunuz. Taklit olmayan özgün şiirler. Tebrik ederim. Sevgiler saygılar.
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
12.5.2019 16:24:54
♥_♥)tebrik ederim gonul dostu♥_♥)
♥_♥)kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin♥_♥)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL