Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ehven-i şer
ehven-i şer

ÖYLECE giden ÖYLECE ölenlere...

Yorum

ÖYLECE giden ÖYLECE ölenlere...

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1350

Okunma

ÖYLECE giden ÖYLECE ölenlere...

zamandan kopmuş bir yaşam mı ölüm
ölümden düşmüş bir zaman mı yaşam
ölüm
ve
kalım
ve zaman

sonsuzluğu tüketen bir sessizlikle gidişine alışamadım
kalanlara zor gelen yalınlığın
ve yakınlığın Tanrı’ya
.....

bir ağız dolusu ağlamak şimdi ibadet
ve bir avuç gökyüzü
senin cennetin
.....

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öylece giden öylece ölenlere... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öylece giden öylece ölenlere... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLECE giden ÖYLECE ölenlere... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL