Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
molilaz
molilaz

Su Uçup Gitti

Yorum

Su Uçup Gitti

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1099

Okunma

Su Uçup Gitti

kolay kelimeler boğuluyor
dalgalı selam ver
selam sensizlik
bir yaz akşamını yutup tanrıyla konuşmak
yeni baştan
ilk haliyle

artık parçalanarak küçülmek yok
sonrası
sonrası deyip durma içim
hatırladığın kadar öpülürsün
dayandığın kadar çok acıya

hayatı bitirip
sizi sizi hatırlarsam ne olacak
su verip ağaçlara şarkı söyleyin
ertelemeyin sakın gülerken ağlıdığımı
beni bana gösterin yeniden

su uçup gitti
şimdi bulut yalancı yaygaralarla
göğü kaplayan avuntumuz
toprağa ilişip buluşuyoruz
hiç kimsesiz eski ümitlerimizle.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Su uçup gitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Su uçup gitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Su Uçup Gitti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.9.2018 10:36:41
harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL