Rüzgara kapıldım, Belki beni götürür bir yerlere. Annem görür belki beni Anneme de hasret gözlerim. Belki annem de bana hasrettir. Göz yaşında vardır hayatım. Hasret benimkisi Ama kimseye söyleyemiyorum, Aman kimseler duymasın! Şafaklar sayıyorum.
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Değerli dost, özlem insanın her anında vardır. Ve hiç tujenmez. Sevgilerin temelinde özlem duyguları hep olur. Güzel hoş ve zarif bir şiir. Tebrik ediyor yürekten kutluyorum sizi. Yüreğinize gönlünüze sağlık.
Anne Kutsal bir kelime nerde bir anne şiiri okusam nem düşer gözlerime
Ah anne şiirimden mısralar
Yüreklerin küflendiği Saygının tükendiği Selam vermenin ayıplandığı Sevgilerin çürüdüğü Aşkların yaşamadığı El kirinin el üstünde tutulduğu İhanetin kucaklandığı Canilerin baş tacı yapıldığı Ruhsuzların hüküm sürdüğü İnsanlığın öldüğü dünyada Yaşamak çok zor Anne
Kirlenen insanlık içinde Ruhuma ışık olurken yalnızlık İçim kanıyor zamansız göçüp gitmene Bir bir küfrederken isyanlarıma Hangi kadının dizlerinde ağlayacağım ? Hangi kadın gözyaşlarımı silecek ?
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.