Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ismailsarigene
ismailsarigene

Bir Geceye/Bir Şiire /Bir Omre

Yorum

Bir Geceye/Bir Şiire /Bir Omre

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1838

Okunma

Bir Geceye/Bir Şiire /Bir Omre

Bir kahveye,
Bir geceye,
Bir şiire,
Bir kalbe,
Bir ömre...

Kaç acı,
Kaç yokluk,
Kaç yalnızlık,
Kaç hayal kırıklığı,
Kaç ölüm sığabilir ki...

03.08.2018 22:17

Ismail Sarıgene

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir geceye/bir şiire /bir omre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir geceye/bir şiire /bir omre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Geceye/Bir Şiire /Bir Omre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.8.2018 15:29:20

Yüce duygularınız kutlu ve mutlu olsun…
Kaleminize ve gönlünüze sağlık...
.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL